Om Rye Brugsforening

Dagli'Brugsen er Gl. Ryes eneste detailbutik. Vi har lavprisprodukter og ikke mindst et imponerende udvalg af økologiske varer. Butikken, som er byens midtpunkt og faste mødested, blev udvidet i 2009 og fik opfrisket facaden i 2012. I dag er det en nydelig nærbutik med alt det, vi lige står og mangler samt friskbagt bagerbrød fra egen ovn.

Sommerfest

Rye Brugsforening eller Dagli'Brugsen i Gl. Rye er en gammel brugs, som efter hånden har haft en pæn del jubilæer. Historien har også noget at sige, når vi vælger indkøbssted. Vi handler i høj grad i Brugsen for at sikre en forsat mulighed for nærindkøb. Det fortæller en analyse, som Brugsens bestyrelse lavede i 2009.

Økologi og udvidelse

Analysen fortalte også, at vi er forholdvist mange i byen, som ønsker at købe økologiske varer. Selv økologisk vin og øl findes på hylderne.

Butikken blev udvidet med 65 m2 større butik og 90 m2 større tørlager i 2009. Samt yderligere 100 m2 butik i 2017.

Brugsen holder liv i byen

Der er noget hyggeligt og nærværende ved at handle lokalt i en lille Brugs som i Gl. Rye. For dem med højere anciennitet i byen er Brugsen det daglige mødested, hvor verdenssituationen bliver vendt og kortaftenen aftalt. Det også her fra, cykelturene starter og provianttasken pakkes. Derfor er holdningen også hos mange, at Brugsen nok skal klare sig. Man kan sige, at det er Brugsen, som holder liv i byen - og omvendt.

Hent artikler om Brugsen

Forside Aktuelt

Læs artikler om Brugsen bragt i Gl. Rye Aktuelt.

Følg Dagli'Brugsen på Facebook

FBscreen

Læs nyheder, få gode tilbud og kommunikér med personale og andre kunder/medlemmer på Dagli'Brugsen Gl. Ryes Facebook-gruppeside!